Eenmalig

€25,-

jouw bijdrage vergroot de kansen op zelfontplooiing en geluk voor kinderen, jongeren in verborgen armoede.

Doneer

Eenmalig

€50,-

jouw bijdrage vergroot de kansen op zelfontplooiing en geluk voor kinderen, jongeren in verborgen armoede.

Doneer

Eenmalig

Eigen bedrag

Met jouw genereuze donatie kunnen we nog meer kinderen en jongeren in verborgen armoede bereiken, hen empoweren en hun toekomst transformeren. Samen maken we een blijvende impact. Dank voor jouw steun!

Doneer

ONs plan

Kansen en gelijkheid

door ondersteuning

Het plan van Stichting HiP is om kansarme gezinnen te ondersteunen door middel van empowerment, gelijkheid en kansen, zodat zij hun volledige potentieel kunnen realiseren zonder belemmerd te worden door financiële beperkingen.

Ons plan

Extra info

Veelgestelde

vragen

Hier vind je antwoorden op veelvoorkomende vragen over Stichting HiP, onze missie, programma’s en hoe jij kunt bijdragen aan het realiseren van kansen voor kinderen, jongeren in verborgen armoede.

Zijn donaties aan Stichting HiP fiscaal aftrekbaar?

Voor meer informatie over de fiscale aftrekbaarheid van je gift, verwijzen wij je graag naar de website van de Belastingdienst. Op dit moment heeft Stichting HiP nog geenANBI-status (algemeen nut beogende instelling). We hebben echter plannen om in de toekomst weleen ANBI-stichting te worden. Zodra dit het geval is, zullen we dit duidelijk communiceren via onze website. Het verkrijgen van een ANBI-waarmerk betekent dat alle giften aan onze stichting fiscaal aftrekbaar zullen zijn. We streven ernaar om dit voordeel zo spoedig mogelijk te realiseren en onze donateurs te voorzien van de bijbehorende belastingvoordelen

Kan ik ervoor kiezen om specifiek een bepaald programma of project te ondersteunen met mijn donatie?

Natuurlijk! Bij Stichting HiP kun je er zeker voor kiezen om specifiek een bepaald programma of project te ondersteunen met jouw donatie. We zijn oprecht dankbaar voor elke donatie, omdat het ons in staat stelt om kinderen en jongeren verder te helpen in hun ontwikkeling en toekomst.

Stichting HiP staat altijd open voor nieuwe ideeën en projecten. Dus als je een specifiek idee hebt waar je graag aan bij wilt dragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en je idee met ons te delen. We waarderen alle suggesties en zullen jouw voorstel serieus overwegen.Samen kunnen we nog meer impact maken en het verschil maken in het leven van degenen die onze hulp het meest nodig hebben.

Waar gaat mijn donatie precies naartoe en hoe wordt het besteed?

Onze donaties worden zorgvuldig toegewezen aan specifieke doelen en projecten die in lijn zijn met onze missie en waarden. We zijn volledig transparant over de besteding van de donaties en streven naar maximale impact.

Bij het bepalen van de bestemming van de donaties, hanteren we een eerlijke en oprechte aanpak. Ons bestuur speelt een cruciale rol bij het identificeren en selecteren van de doelen die we willen nastreven.Deze beslissingen worden genomen na uitvoerig overleg en grondige evaluatie van de voorgestelde projecten.

Ons streven is om zo efficiënt en effectief mogelijk met de middelen om te gaan. We willen ervoor zorgen dat elke gedoneerde euro een tastbaar verschil maakt in het leven van degenen voor wie we ons inzetten. Daarom werken we eraan om onze deskundigheid continu te verbeteren en te bevorderen, zodat we beter kunnen voldoen aan de behoeften van de begunstigden.

Met onze transparante aanpak willen we onze donateurs verzekeren dat hun bijdragen op een verantwoorde manier worden gebruikt en dat ze een positieve impact hebben op de doelen die we nastreven. We hechten veelwaarde aan het vertrouwen dat onze donateurs in ons stellen en blijven ons inzetten voor het realiseren van positieve veranderingen dankzij deze waardevolle steun.

Informatie

KvK nummer: 89445872
Banknummer: NL31ABNA0120241978
RSIN: 864985423

Steun ons werk,

doneer vandaag nog!

Doe met ons mee, steun ons met uw donatie en help kinderen en jongeren die opgroeien in verborgen armoede een beter toekomstperspectief te geven.

Doneer nu